Get Adobe Flash player

Alapfokú canicross tanfolyam

Felhívás! A Magyar Kutyasport Szövetség és az MCSE szervezésében alapfokú canicross tanfolyam indul 2015. áprilisában, amely elméleti és gyakorlati ismereteket nyújt a canicross versenysportról. A képzést a szövetség és az MCSE szakképesítéssel rendelkezői edzői és más szakemberei tartják. A képzésre a versenysport iránt érdeklődők mellett, a kutyával való futás, mint a minőségi élet szerves része téma iránt érdeklődőket is várjuk. A tanfolyam a 3 napos elméleti képzéssel kezdődik, budapesti helyszínen. Az ezt követő gyakorlati képzés részletei, pontos időpontja és helyszíne a képzésen résztvevőkkel történt egyeztetés során alakul ki. Az elméleti képzés az általános kynológiai ismereteken, a canicross szabályrendszerén át rekreációs alapismeretekig számtalan területet foglal magába.
A 3 napos elméleti képzés díja: 15.000 Ft/fő (5000 Ft/nap). További információk és jelentkezés: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Jelentkezési határidő: 2015. március 25. A férőhelyek betöltése esetén a jelentkezési lehetőség korábban lezárásra kerül.
Az alapképzést követően canicross instruktor (oktató) képzést is fog indítani a Magyar Kutyasport Szövetség és az MCSE, elsősorban az alapképzést elvégzettek számára.

Partnereink

Honlapunk a NEA támogatásával valósult meg.